Service bariera acces

   Service bariera acces se efectueaza la cerere, de catre o echipa de profesionisti, prin deplasarea la locatie si folosind cele mai bune instrumente si piese de schimb. Executam service si reparatie bariere acces la orice bariera: bariera acces cu brat normal, bariera acces cu brat articulat sau bariera acces cu lant.

   Activitatile noastre de service bariere automate vizeaza orice producator de bariera existent pe piata. Tehnicienii nostri au pregatire teoretica si practica necesara pentru a executa diferite tipuri de interventii in toata tara. Desi o parte dintre aceste activitati de service se realizeaza in vederea corectarii anumitor defecte sau deficiente de functionare, service bariere acces este recomandat si pentru intretinere bariera acces automata, sporindu-i durata de viata.

   Seriozitatea si dedicarea sunt caracteristice echipei noastre, cand este vorba de o lucrare de service bariera acces simpla sau complexa. Pentru ca totul sa decurga conform exigentelor si asteptarilor dumneavoastra, este necesar sa parcurgem urmatorii pasi:

  • Preluarea solicitarii din partea clientului: dumneavoastra ne contactati telefonic la numarul de telefon afisat la rubrica de contact, iar echipa de relatii cu clientii va prelua cererea. In timpul convorbirii, veti expune problema cu care va confruntati, in detaliu, pentru a sti exact ce tip de interventie este necesara. De asemenea, puteti trimite si un e-mail in care sa atasati o fotografie a barierei, prezentand mai bine defectiunea. La schimb veti primi toate informatiile necesare in legatura cu activitatea de service: reparatiile care se impun pentru remedierea defectelor sau neplacerilor create.
  • In caz ca nu reusiti sa identificati problema, un tehnician se poate deplasa la locatie pentru o inspectie vizuala.
  • Operatorul nostru va informeaza in legatura cu valoarea pieselor de schimb bariera acces precum si valoarea manoperei de reparatie. Garantam faptul ca piesele de schimb sunt originale si noi.
  • Urmeaza programarea vizitei si deplasarea echipei de tehnicieni pentru reparatie si service.

   Reparatiile pe care le efectuam vizeaza orice parte componenta bariera acces. Apelati cu incredere la noi, pentru service bariere acces amplasate la intrarea in parc, la intrarea intr-o parcare sau in orice alt loc in care functionarea ei neintrerupta este necesara.

Cere Oferta