Montaj bariera acces

      Montaj bariera acces este unul dintre serviciile noastre de baza. Executam operatiuni de montaj bariera acces cu brat normal, dar si pentru bariera acces cu brat articulat sau cu lant, de la orice producator.

      Un montaj bariere automate corespunzator este foarte important, prevenind astfel interventii ulterioare la bariera. De aceea, echipa noastra este antrenata pentru a executa montarea in cel mai scurt timp si intr-un mod profesionist.

      La fiecare lucrare de montaj executat, se va lua in considerare atat aspectul zonei cat si elementele de siguranta. Specialistii nostri vor oferi, in urma unei vizionari la fata locului, cea mai practica solutie, in functie de specificul terenului in care se instaleaza bariera.

   Atentie: Nu montati bariera acces singuri, fara asistenta!

      Pentru operatiunea de montare bariera acces exista o echipa profesionista autorizata pe care noi o vom trimite la dvs, la cerere. Se recomanda sa nu faceti acest lucru fara instruire, pentru a preveni accidente sau montare defectuoasa. De asemenea, dupa montaj NU interveniti asupra echipamentului sau automatizarii.

      Inainte de realizarea montajului, are loc discutia dvs. cu unul dintre operatorii nostri telefonici. Sunteti anuntati despre valoarea manoperei, eventual a pieselor necesare si de ora la care echipa de tehnicieni se poate prezenta pentru montare.

      Avem o gama extinsa de modele bariere acces, care raspund diferitelor exigente si dorinte ale clientilor. Aceste bariere acces sunt fabricate pentru utilizare intensiva si pot fi actionate cu ajutorul unui buton, prin telecomanda, cu fotocelule, sau cu un cod. Lucrarile de montaj pentru bariera acces vizeaza bariere acces pentru parcari, pentru institutii publice, cladiri private, sosele private si alte aplicatii.

Cere Oferta