Despre bariera acces

       Bariera acces auto este un dispozitiv ideal pentru controlul accesului in orice incinta sau curte interioara. Bariera acces auto este usor de montat si nu necesita revizii frecvente. Daca sunteti in cautarea unei bariere de calitate, pe acest site veti gasi cu siguranta o bariera acces auto adaptabila nevoilor dvs.

       Bariera acces parcare este compusa dintr-un corp solid de bariera si un brat mobil. O bariera acces parcare ocupa putin spatiu si dirijeaza uniform miscarea bratului de bariera acces parcare, pentru controlul traficului auto sau pietonal. Fiecare bariera acces parcare se poate programa pentru ridicarea si coborarea bratului de bariera, in mod simplu si eficient.

449

      Bariere acces stradale sunt bariere cu un design potrivit in mediul urban. Daca nu sunteti hotarati in privinta alegerii bariere acces stradale, parcurgeti descrierea, instructiuile de utilizare si specificatiile tehnice bariere acces stradale pentru o alegere cat mai buna. Aceste bariere acces stradale nu necesita conditii speciale de functionare iar instructiunile se adreseaza oricarui utilizator.

   O bariera control acces amplasata la intrarea intr-o parcare, facilitteaza deplasarea masinilor spre locurile de parcare, impiedicand ambuteiajele sau pierderea de timp. Bariere control acces sunt bariere fiabile, cu o functionare de incredere pe termen lung. Puteti selecta bariera control acces potrivita, pentru instalarea in orice tip de parcare, subterana sau supraterana. Aceste bariere control acces au pe langa calitate si un aspect modern, adaptabil cu parcarile vaste.

      Consulati catalogul nostru de bariere control acces si alegeti cu incredere un produs ieftin si bun.

Cere Oferta