Bariere acces cu brat normal

   Bariere acces cu brat normal sunt tipuri de bariere eficiente, cu o mare flexibilitate. Aceste bariere acces au o vizibilitate sporita si ofera control acces pe termen lung in locul in care sunt instalate.

   Bariere acces cu brat normal permit accesul la toate tipurile de autovehicule, indiferent de inaltimea acestora. Ele pot fi montate de catre utilizator in zonele in care accesul este interzis, cum ar fi proprietatile private. De asemenea, parcarile publice si private, precum si parcarile de la intrarea in centrele comerciale sunt zone in care aceste bariere acces cu brat normal dovedesc eficienta. Ele sunt destinate traficului intens, astfel sunt sanse minime sa se defecteze.

   Bariera acces cu brat normal are un timp de deschidere redus, de cateva secunde. Acest timp este determinat si de marimea cauciucului de protectie. In cazul unei grosimi mai mari a cauciucului, deschiderea este mai lenta si poate dura pana la 11 secunde, ceea ce este potrivit pentru controlul tranzitului de vehicule grele.

   Bariere acces cu brat normal nu detin cutii de viteze, ceea ce reduce semnificativ numarul de piese mobile ale automatizarii si sporesc fiabilitatea. Pe langa functionalitate, o bariera acces cu brat normal ofera maxim de siguranta in timpul functionarii. O bariera acces cu brat normal poate fi fixata simplu, in ciment, ceea ce o face foarte usor de instalat. La comandarea barierei veti primi un controller logic cu bucla de siguranta, pentru a preveni caderea bratului peste autovehicului in tranzit.

   Avantaje bariera acces cu brat normal:
– Profil compact si subtire vopsit sau otel inoxidabil.
– Ciclu de 5 secunde la toate optiunile de operare.
– Modele de brate disponibile cu lungimi de la 2 m la 5 m
– Varietate de optiuini de control acces de la distant precum si setaro de siguranta – pot fi operate prin tastatura, smart card sau biometrice.
– Posibilitatea de echipare bariera acces cu un semn pentru cresterea vizibilitatii.

   Recomandam bariera acces cu brat nomal in toate zonele cu trafic intens, in care buna gestionare a acestuia este foarte importanta.

Cere Oferta